Benim için balon patlar dediler

Önceki akşam verdiği konserde şarkılarını onbinlerce kişiye söyleyen Aleyna Tilki, yeni çıkış yaptığı dönem kendisinin kaybolup gideceğini söyleyenleri haksız çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Benim için balon patlar dediler

ELEŞTİRENLER GELİP GÖRSÜN

Pop müziğin genç yıldızı Aleyna Tilki’yi İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında verdiği konserde onbinlerce kişi izledi. Gördüğü yoğun kalabalık karşısında çok mutlu olan Tilki, seyircisine içini döktü. Genç popçu, ‘Benim için bu kız tek şarkılık, ikincisi olmayacak, balon, patlar gider dediler. Şarkılarımın izlenme rakamlarına inanmayanlar gelip buradaki kalabalık seyirciyi görsünler’ dedi.

SORUN BENDE DEĞİL ONLARDA

Son şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’un bir haftada 40 milyon kez izlendiğini hatırlatan Aleyna Tilki, kendisini eleştirenlerin yönetmenliğini yaptığı klipleri de anlayamadıklarını iddia etti. Tilki, “Yalnız Çiçek’ klibinde şarkı ile klibin ne alakası var demişlerdi. Onlar anlamıyor diye ‘Dipsiz Kuyum’ şarkısının klibini kuyu ile başlattık. Hala anlamlandıramıyorlar, sorun bizde değil onlardaymış” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X