‘Benim işim savunma’

‘Osmanlıspor’u yenecek güce sahibiz’ diyen Aziz Behich, ‘En büyük arzum takıma daha faydalı olmak’ şeklinde konuştu.

‘Benim işim savunma’

Pazar günü ligde Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Bursaspor’da, futbolcular galibiyetten emin… Dün sabahki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Behich, ‘İyi bir takımla evimizde oynayacağız. Zor olacak ama 3 puanı almak istiyoruz. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtıp, taraftarımızın gücünü de arkamızda hissedersek kazanırız’ dedi.

Katkı koydular

Aziz, ‘Maçlarda Del Valle ile Joshua John’un kanat değiştirmesi seni etkiliyor mu’ sorusuna, ‘John ve Del Valle takıma katıldıktan sonra önemli katkı sağladı. Birbirimizi yeterince tanıma fırsatı bulduk. Antrenmanlarda da bu tip değişiklikler sürekli oluyor. O nedenle 2 arkadaşımızı tanıyorum. Benim için sorun yok’ cevabını verdi.

ÖNEMLİ OLAN GOL YEMEMEK

Asıl görevinin savunma olduğuna dikkat çeken tecrübeli oyuncu, ‘Her hafta kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Benim için öncelikli görev yerim savunma. Önemli olan gol yememek. Fırsat bulduğumda forvetimize pozisyon hazırlıyorum. Elbette en büyük arzum, her geçen hafta daha iyi olmak ve takıma katkı sağlamak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X