Benim silahım aşk!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da unutulmaz bir şova imza atan Gülşen, ‘Dan Dan’ şarkısını söylemek için sahneye silahla çıkınca herkesi şaşırttı.

Benim silahım aşk!

DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANIM

Yaz boyunca ünlü isimleri ağırlayan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nin son konuğu Gülşen’di. Şovuyla büyüleyen Gülşen, sahneye yer altına kurulan asansörle ve elindeki oyuncak silahla çıktı. Şarkının sonunda şovunun bir parçası olan silahı bir daha almamak üzere yere bırakan Gülşen, ‘Benim silahım aşk, sözlerim de kurşun oldu. Dilerim bütün dünyanın en büyük silahı aşk ve sevgi olur. Bu kadar çok sevildiğim için dünyanın en şanslı insanıyım’ dedi.

BÜYÜK USTA KAYAHAN’I UNUTMADI

Konserinde Hakan Yıldırım’ın hazırladığı 3 kostüm giyen Gülşen, usta sanatçı Kayahan’ı da unutmadı. Merhum sanatçının ‘Emrin Olur’ şarkısını seslendiren Gülşen, ‘Büyük ustanın şu an aramızda olduğunu biliyorum. Dualarımız ve sevgilerimiz onunla olsun. İyi ki onu bu albümde bu şarkıyı okumam için ikna etmişim’ diye konuştu. Gülşen bu yıla damgasını vuran ‘Bangır Bangır’ şarkısını da özel bir şovla söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X