‘Benimki hayat şişkinliği’

Deniz Seki, son dönemde eleştiri konusu olan fazla kiloları için, cezaevinden yeni çıktığını hatırlatarak kendisine haksızlık edilmemesini istedi. 

‘Benimki hayat şişkinliği’

Bir türlü kurtulamadığı fazla kiloları nedeniyle eleştirilmesine sonunda isyan eden Deniz Seki, yaşadığı yoğun stres yüzünden bu hale geldiğini belirtti. 

Eleştirilerden rahatsız olan Seki, ‘Ben spor salonlarında, Paris’te orda burda gezip gelmedim. 10 metre karelik bir yerde bin 92 gün yaşadım. Kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum. Hayatın şişkinliği bu. O da geçecektir’ dedi. 

KEŞKELERİM YOK

2017’nin kendisi için özgürlük ve değişim yılı olduğunu belirten Deniz Seki, 2018’den de umutlu. Artık hayatından keşke duygusunu çıkardığını belirten Seki, ‘Hayat keşkelerle olmaz. Ben keşke lafını sevmiyorum. Hayatta başımıza ne geliyorsa, daha bilinçlenmemiz, daha tecrübelenmemiz için. Hayat deneyimlerimizden ibaret. Tabii ki bazı şeyler olmasaydı ama olmasaydı da ne olurdu? Belki ben bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde olabilirdim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X