‘Beraberliğe sevinemedik’

Deniz Yılmaz, ‘Osmanlıspor iyi bir takım ve onların sahasında 1-0 öne geçmek kolay değildir. Biz bu skoru 85. dakikaya kadar koruyabildik. Sonucun 1-1 olmasından biz de memnun kalmadık.’ dedi.

‘Beraberliğe sevinemedik’

2 haftalık cezasının ardından sahalara golle dönen ve Osmanlıspor karşısında iyi bir performans gösteren Deniz Yılmaz, 1-1’lik skora sevinemediklerini söyledi. Takım olarak güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini ifade eden Deniz, ‘3 puanı alamadık diye takım adına çok üzüldüm. İyi mücadele ettik. Osmanlıspor iyi bir takım ve onların sahasında 1-0 öne geçmek kolay değildir. Biz bu skoru 85. dakikaya kadar koruyabildik. Sonucun 1-1 olmasından biz de memnun kalmadık’ diye konuştu.

96 GÜN SONRA

İlerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerinin mesajını da veren tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: ‘Son dakikalarda gol yemek herkesi üzer ama bu maçı artık unutmamız lazım. Şimdi önemli olan önümüzdeki maçlar. Kendi sahamızda Aytemiz Alanyaspor’dan 3 puanı almak istiyoruz. İyi çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağımızı düşünüyorum.’ Ligdeki son golünü ilk yarıda Timsah Arena’da oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında atan Deniz Yılmaz, Osmanlıspor’a karşı kaydettiği golle 96 gün sonra yeniden gol sevinci yaşamış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X