‘Beraberlik bizi üzdü’

Ertuğrul, Konyaspor karşısında kazanmak istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını söyledi.

‘Beraberlik bizi üzdü’

Torku Konyaspor karşısında Serdar Aziz’in kırmızı kart görmesi nedeniyle ikinci yarıda Bakaye Traore’nin yerine oyuna dahil olan 18 yaşındaki stoper Ertuğrul Ersoy, beraberliğe üzüldüklerini söyledi. Bursa’da oynadıkları her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten genç stoper, ‘Torku Konyaspor mücadelesi hedefi olan bir maçtı. Kazandığımızda ligi 4. bitirme şansımız vardı. İstediğimiz gibi olmadı, üzgünüz. Şimdi Ziraat Türkiye Kupası finalinde galip gelmek istiyoruz’ dedi.

‘Yaşıma rağmen iyi süre aldım’

Genç ve U21 Milli takımlarının değişmez savunma oyuncularından biri olan Ertuğrul Ersoy takımı ve kendi performansını değerlendirirken şunları söyledi: ‘Takım olarak oynadığımız futbolla hak ettiğimiz yerde olduğumuzu düşünmüyorum. Şu an ligde ilk 3’ün içinde olmamız gerekiyordu. Şanssız puanlar kaybettik. Benim adıma yaşıma rağmen süre aldığım için sevinçliyim. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Hocam bana şans verdi. Yeni sezonda daha başarılı olup, takımın değişmezleri arasına girmek istiyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X