‘Beraberlik maçıydı’

İsmail Güldüren, Sarıyer karşısında alınan sonucu normal karşılarken, perşembe günü Ç.Rize kupa maçına yedekler ve gençlerle çıkacaklarını söyledi.

‘Beraberlik maçıydı’

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’un Teknik Direktörü İsmail Güldüren, İstanbul’da 0-0 berabere kaldıkları Sarıyer maçıyla ilgili değerlendirmesinde iki takımın da birer puanı hak ettiğini söyledi. Güldüren, şunları söyledi:

“Bakıldığında 2 takım açısından da beraberlik maçıydı. İlk yarıda biz 2 tane pozisyon kaçırdık. Onlarda ikinci yarı penaltı kaçırdılar. Niğde Belediye maçındaki gibi hücumsal değil de ikinci bölgede rakibimizi karşılayan, kaptığımız toplarla atağa çıkmayı düşünen bir oyun planımız vardı.”

6 OYUNCUMUZ SAKAT

“İlk yarıda bunu gayet iyi yaptık. Ancak ikinci devrede deplasmanda oynamanın verdiği geri çekilmeden dolayı ileriye çok çıkamadık. Daha fazla pas yapmamız ve oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Son 3 haftayı en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Devre arasından sonra daha iyi skorlar alacağımızı düşünüyorum. Kaleci Şener, Hasan, Hacı Mustafa, Kemal, Berkay ve Oğuz sakat. 6 oyuncumuz perşembe günü deplasmnanda Ç.Rize ile oynayacağımız kupa maçında yok. Ligde hiç oynayamayan ve altyapıdan çıkaracağımız oyuncularla sahaya çıkmayı düşünüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X