Beraberliklerin takımı

Zorlu deplasmanda Yasin’in golüyle öne geçen temsilcimiz, 67’de Ozan’ı durduramadı ve 23.haftası geride kalan ligde 10.kez sahadan 1 puanla ayrıldı. Tuzlaspor 63’te Haluk’la bir de penaltı kaçırdı.

Beraberliklerin takımı

Sadullah ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, Tuzlaspor ile deplasmanda yenişemedi ve bu sezonki 10.beraberliği aldı. Suni zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bordo beyazlılar, Bilal ve Abdülkadir, ev sahibi ekip ise Aykut ve Okan ile girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca devre golsüz tamamlandı. İkinci yarıya İnegölspor daha hızlı başladı ve 52.dakikada gole ulaştı. Yasin’in ceza sahası dışından çektiği sert şut filelerle bulunca bordo beyazlılar 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için bastıran Tuzlaspor 63’de penaltı kazandı.

GÜNGÖR TARAFTARLA TARTIŞTI

İlker’in Erdem’i düşürmesi soncu beyaz noktanın başına gelen Haluk topu auta atınca ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu. Ancak 4 dakika sonra kazanılan korner atışına iyi yükselen Ozan topu kafayla filelere gönderdi ve skora eşitlik geldi: 1-1. Kalan dakikalarda her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, İnegölspor 90+4’te Levent’le müsait bir pozisyon yakalamasına rağmen gole ulaşamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu arada mücadele sonrası İnegölsporlu taraftarlarla Teknik Direktör Taşkın Güngör arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

STAT: Tuzla Belediyesi

HAKEMLER: Yiğit Peşin (**), Hamdi Tontu (**), Elif Yalçın (**)

GOL: Dk.52 Yasin (İnegölspor), Dk.67 Ozan (Tuzlaspor)

TUZLASPOR: Bekir Demircan (**), Bülent Uzun (**), Erdem Koçal (**), Metcan Aktaş (*), Doğan Ateş (**), Lider Koç (*), Ozan (***) (Dk 90+4 Kemal ), Berat Ali (*) (Dk.88 Cebrail), Aykut Topal (**), Okan Duran (**), Sefer Sever (*) (Dk.55 Haluk **)

İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik (**), Bilal Özdemir (***), Burak Kaan (**) (Dk.60 Levent Kale *), Emrah Dağ (***), İlker Cihan (***), Erdi Zengin (**), Ali Aytemur (***), Mustafa Varger (**), Tufan Zayit (**) (Dk.76 Raif *), Yasir Görkem (***), Abdülkadir Akyıldız (**) (Dk.89 Hakan )

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X