Beren patladı

Güzel oyuncu Beren Saat, sosyal medya üzerinden aleyhinde yürütülen linç kampanyasına fazla dayanamadı ve yazdığı uzun bir mektupla içini döktü.

Beren patladı

“SİYASET BENİM İŞİM DEĞİL”

Ülkede gerilimin terörle tırmandığı dönemde sosyal medyada aleyhinde linç kampanyası başlatılan Beren Saat, sessizliğini bozdu. ‘Sevdiklerimin Huzuru İçin’ başlıklı bir mektup yayınlayan Saat, ‘Neden sustun, neden üzülmedin? Yine bir hesap sorma, şimdi de sosyal medya mahalle baskısı. Bu yüzüzen bıraktım sosyal medyayı. Hangi partiye oy verdiğimi hiç açıklamadım, parti propagandası yapmadım, siyaset benim işim değil’ dedi.

VERGİ REKORTMENİ VATAN HAİNİ

Yeni dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de rol almaması için başlatılan kampanyaya da sessiz kalmayan Beren Saat, en çok vergi ödeyen ünlülerden olduğunu hatırlattı. Oyuncu, ‘Vatan haini dediğiniz ben, en çok vergi veren ünlü kadın diye haber olduğumda vatansever madalyası hediye etmemiştiniz. O vergi bir çocuğun okul sırasının yapımına mı gidiyor, yoksa sefa sürmek için mi kullanılıyor takip etmek en doğal hakkım’ diye konuştu.

SOSYAL MEDYANIN TADI KAÇTI

Instagram’ı, güzel fotoğraf paylaşmak için kullanan esas sahipleri yeniden devralana kadar kullanmama kararı alan Beren Saat, ‘Bu süreçte hiç Twitter kullanmadım, açıklamalarıyla sizi öfkeye boğan sahte hesaplardı. Birini infaz etmeden önce gerçek mi acaba diye bakmak herkesin kendi sorumluluğu. Aklını, vicdanının süzgecini kullanabilen insanlar her şeyin farkında. Ama anladım ki sosyal medyanın tadı kaçtı’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X