Berk Yıldız takibe alındı

Elazığspor’un 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Bursaspor scouting ekibinin radarına takıldı.

Berk Yıldız takibe alındı

Önümüzdeki sezon için geniş çaplı bir araştırma içersinde olan Bursaspor’un gündemine yeni oyuncular girmeye devam ediyor. Özellikle alt liglerdeki genç yetenekleri araştıran yeşil beyazlıların radarına şimdi de TFF 1.Lig ekiplerinden Elazığspor’un genç kanat oyuncusu Berk Yıldız takıldı. Bu sezon PTT 1.Lig’de 17 maça çıkan ve 2 gol atan 21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonu itibariyle bitiyor. Karşıyaka’dan yetişen ve uzun dönem Galatasaray alt yapısında forma giyen Berk, Milli takımın çeşitli alt yaş kategorilerinde de görev yaptı. 

LİSTE KABARIK

Elazığspor’da Teknik Direktör Ogün Temizoğlu’nun gözdesi durumunda bulunan Berk Yıldız’ın ismi birkaç Süper Lig kulübüyle de anılıyor. Bursaspor socuting ekibinin oyuncuyu yakından takip ettiği ve bilgiler topladığı öğrenildi. Bilindiği gibi alt ligleri yakından izleyen yeşil beyazlıların gündeminde  Eskişehirspor’dan Hasan Hüseyin Acar, Boluspor’dan Emre Gültekin, Bugsaşspor’dan Cebrail Karayel, Yeni Malatyaspor’dan Okechukwu Azubuike ve Boubacar Dialiba ile Karşıyaka’dan Ali Say’da bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X