Berkay Bayraktar İnegöl Belediye’de

Bursa ekibi, bir diğer temsilcimiz Tofaş’ın başarılı liberosunu kadrosuna kattı.

Berkay Bayraktar İnegöl Belediye’de

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Tofaş’tan U21 Milli Takım liberosu Berkay Bayraktar’ı transfer etti. 

Yeni sezonda ligin yanı sıra Balkan Kupası’nda da mücadele edecek Bursa ekibi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. 

Trnasfer çalışmalarını sürdüren turuncu mavililer, genç oyuncuyla kulüp tesislerinde sözleşme imzaladı. Berkay’ın Bursa kökenli olduğunun altını çizen Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, “Genç kardeşimiz 3 yıldan beri Tofaş A takımda mücadele ediyor. U19 ve U21 Milli Takım oyuncusu. U19 Milli Takımı’yla Avrupa 3.’lüğü var. Hedefimiz bu kardeşimizle uzun yıllar beraber olmak. Kendisini çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

KENDİMİ KANITLAYACAĞIM

Berkay Bayraktar ise “İlk önce bana güvenip şans veren yönetici ve antrenörümüze teşekkür ederim. Hedefim burada kendimi kanıtlayıp, daha iyi takımlara transfer olabilmek. İnegöl Belediyespor geçen sene göstermiş oldukları performanstan dolayı şu anda yükselişte. Ben de kulüpte kalıcı olarak ve daha iyi performans göstererek devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Genç milli oyuncu, daha sonra kendisini turuncu mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X