Berkay için şanssız hafta sonu

18 yaşındaki genç milli sporcumuz Berkay Besler, 15-16 Temmuz’da Renault Clio Cup Italya serisinin 4. ayağı için İtalya’nın Misano pistindeydi.

Berkay için şanssız hafta sonu

Bu yıl kartingten otomobil pist yarışlarına geçen Besler, 3 ayrı yarıştan oluşan ve kendisi için şanssız geçen hafta sonunu, değerlendirirken sıralama turlarında %100’lük bir performans yakalayamadığını belirterek 7. sırada başladığı ilk yarışta ön sıralara yükseldikten sonra frenlerde meydana gelen sorun nedeniyle yarışı tamamlayamadığını söyledi. Besler “8. sıradan başladığım ikinci yarışta ise, fren sorununun devam etmesi ve vites değiştirme elektroniğinde meydana gelen problem nedeniyle finiş göremedim. Hafta sonunun üçüncü ve son yarışında hızlı tur zamanları yaparak 5. sıraya kadar yükselmişken, son turda rakibimle yaşadığımız temas sonucu 25 saniye ceza alarak 13.’lüğe geriledim” dedi. Renault Clio Cup İtalya serisi 9-10 Eylül’de Vallelunga Pisti ve 30 Eylül-01 Ekim’de İmola Pisti’nde gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X