Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Berkin Elvan unutulmadı

İstanbul Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı’nda polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Berkin Elvan (15) ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı.

İstanbul Gezi Parkı eylemleri sırasında Okmeydanı'nda polisin attığı gaz fişeğinin

Anne Gülsüm Elvan, oğlunun mezarına uzanarak, “Yavrum ben geldim. Yaralarımı sar” diyerek uzun süre gözyaşı döktü. Anma sırasında sinir krizi geçiren acılı anne, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“DAVADAN BİRŞEY BEKLEDİĞİM YOK…”

Baba Sami Elvan ise, 2 yıldır adalet arayışlarının sürdüğünü belirterek, “Şunu biliyoruz ki oğlumun katilini hala saklıyorlar. Davayı düşürmeye çalıştıklarını çok net biliyoruz. Ayrıca bu davadan da hiç birşey beklediğim yok hepinize duyurulur. Berkin’in emrini veren kişiler yargılanmadığı sürece, ismi açıklanan o polisin yargılanmasının da anlamı yok” dedi.

Açıklamaların ardından Elvan’ın mezarına karanfiller ve bir ekmek konuldu. 


Avatar Seç KAPAT
UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hierapolis (Pamukkale) Ören Yeri'nde,
Sıradaki Haber Pamukkale travertenlerinde ziyaretçi rekoru!