Berkin Usta gurur verdi

Uluslararası Çocuk Kupası’nın Fransa ayağında giant slalomda üçüncülük kürsüsüne çıkan Bursalı kayakçı, önemli bir başarıya imza attı.

Berkin Usta gurur verdi

Fransa’da düzenlenen Uluslararası Çocuk Kupası’nda Türk sporcu Berkin Usta giant slalom branşında üstün bir performans göstererek 3. oldu. Pra Loup-Le Sauze kasabasında yapılan Uluslararası Çocuk Kupası’na 10 ülkeden toplam 225 sporcu katıldı. Daha önce de Türkiye’ye Uluslar arası başarılar kazandıran, Türkiye şampiyonluğunun ardından Fransa’da katıldığı organizasyonda da kürsüye çıkmayı başaran genç sporcu gurur verdi.

YEŞİLOVA’YA TEŞEKKÜR

Süper G yarışında 5. olarak Türkiye’ye ilk kez bu dereceyi kazandıran Berkin Usta, Süper Kombine’deki üçüncülüğün ardından, Fransa’da yapılan GS yarışında 63 sporcu arasından 3. oldu. Berkin, güçlü rakipleri arasında 3.  olarak kürsüyü kaçırmadı. Elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirten başarılı sporcu, “Fransa’da kürsüye çıktığım için mutluyum. Bundan sonra daha çok çalışarak daha büyük başarılar kazanmak ve ülkemi başarıyla temsil etmek istiyorum” derken, antrenörü Erkan Yeşilova ve kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X