Berkin`in annesi o görüntülere dayanamadı

Oğlunun vurulduğu olaylara ilişkin görüntüleri ilk kez izleyen Berkin`in annesi Gülsüm Elvan, gözyaşlarını tutamayarak fenalaştı.

Berkin`in annesi o görüntülere dayanamadı
Türkücü Yavuz Bingöl’ün tartışma yaratan açıklamalarının ardından CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Meclis’te Berkin Elvan’ın ailesi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Berkin’in vurulduğu olaylara ilişkin görüntüleri ilk kez izleyen Berkin’in annesi Gülsüm Elvan, gözyaşlarını tutamayarak fenalaştı. Gülsüm Elvan’ı, Hüseyin Aygün ve Ethem Sarısülük’ün ağabeyi Mustafa Sarısülük salonun dışına çıkardı.
 
SİNSİCE KATLEDİLDİ
 
CHP’li Aygün, iki dakikalık görüntülerde, 14 yaşında bir çocuğun nasıl planlanarak sinsice katledildiğinin görüldüğünü ifade etti. Bu görüntülerin çok uzun mücadeleler sonucu bulunarak soruşturma dosyasına girdiğini belirten Aygün, şunları söyledi:
‘İstanbul Emniyeti, görüntülerde yer alan kişilerin fiziki halleri ve yüzleri çok açık olduğu halde, 4 polisin ismini aylardır savcılığa bildirmedi. Bu nedenle de bu dosya tıkanmış durumda, kamu davası açılamıyor. Berkin’i böyle duvarların altına gizlene gizlene, korkakça öldürenler o kadar korkak ki mahkemeye gidip savunma yapmaya bile cesaret edemiyorlar.
 
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
 
TBMM Başkanı Cemil Çiçek’le görüştük, ilgileneceğini söyledi. Sözlerin değil eylemlerin takipçisi olacağız. Bu polislerin isimlerinin bir an evvel mahkemeye verilmesi ve kamu davası açılması lazım. Aksi halde Yavuz Bingöl’lerin kişisel reklamlarını yaptığı, başkalarının 14 yaşındaki bu çocuğun ölü bedeni üzerinden siyaset yaptığı utanılacak günleri görmeye devam ederiz. Dava bir an önce açılsın ve bu cinayetin failleri cezalandırılsın.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X