Berlin’deki patlamada ölen Türk Bursalı çıktı

Geçtiğimiz gün Almanya’nın başkenti Berlin’de bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mesut Ter’in ailesinin, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hilmiye Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi.

Berlin’deki patlamada ölen Türk Bursalı çıktı

Geçtiğimiz gün Berlin’de sabah saat 07.50 sıralarında aracına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden 43 yaşındaki Mesut Ter’in Bursa’nın İnegöl ilçesinde doğduğu ve 8 aylıkken Almanya’ya yerleştiği ortaya çıktı.

Almanya’da kahvehavne işleten Mesut Ter üç çocuklu bir ailenin en büyüğü. İki sene önce babasını kaybeden Mesut Ter’in Türk-Rus mafya hesaplaşması sebebi ile öldürüldüğü iddia edilirken annesi ve yakın çevresi bu iddiayı doğru bulmuyor.


İnegöl’ün Hilmiye Mahallesi’nde yaşayan Mesut Ter’in annesi Fatma Ter, oğlunun vatansever, bayrağını seven ve çok saygılı biri olduğunu söyleyerek, izinlerde ziyarete geldiğinde bile çevresine yardım ettiğini, hayır işleri ile uğraştığını ifade ederek, böyle iddiaların kendisini çok üzdüğünü, şaşkınlık içinde olduğunu ve olayın nasıl yaşandığını bilmemekle beraber böyle ifade edilmesinin bir anne olarak kendisini çok yaraladığını dile getirdi.


CENAZESİ BURSA’YA GETİRİLECEK

Berlin’de aracına bomba konularak öldürülen Mesut Ter’in cenazesinin Türkiye’ye getirileceğini söyleyen gözü yaşlı anne, oğlunun cenazesinin babasının mezarının yanına defnedileceğini sözlerine ekledi.

olay.com.tr

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X