Bernie Sanders’a ‘üstsüz’ protesto

ABD, Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi için hazırlıklara başlarken, Demokrat Parti’nin aday adaylarından Bernie Sanders önceki gün Nevada’da düzenlediği mitingde zor anlar yaşadı.

Bernie Sanders’a ‘üstsüz’ protesto

Carson City’de çok sayıda insanın katıldığı mitingde Sanders sahneye çıktığı sırada bir kadın mikrofona uzandı.

Sanders’ın müdahalesine rağmen kürsüdeki mikrofon üzerinden slogan atmaya başlayan kadını ikna çabaları devam ederken üstsüz iki kadın sahneye atladı ve sloganlar atmaya başladı.

Üstünü çıkaran kadınlar, “Bernie senin en büyük destekçinim ama süt ürünleri üreticilerini desteklemeni durdurmanı istiyorum. Hayvanlar üzerinden para kazanmayı durdurmanı istiyorum. Sana inanıyorum…” derken mikrofon kesildi. Üzerlerine keçeli kalem ile, “Süt ürünleri ölsün” yazan kadınlar daha sonra sahneden indirildi. Yaşanan arbedenin ardından kürsüye çıkan Sanders ise yaptığı açıklamalarla destekçilerini güldürdü.Sanders, “Burası Nevada, hiç para harcamadan ufak heyecanlar her zaman var. Ama burası biraz ıslandı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X