BESAŞ araç filosunu yeniliyor

Türkiye’de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen lider bir firma olma doğrultusunda Bursa genelindeki 450 ayrı satış noktasına, ürünlerini herhangi bir aksilik olmadan zamanında ve hijyenik olarak ulaştırm

BESAŞ araç filosunu yeniliyor

Yıllık 100 milyona yaklaşan ekmek üretimiyle, Bursa’nın ekmek ihtiyacının yüzde 20’sini karşılayan BESAŞ genişleyen ürün yelpazesine paralel olarak lojistik altyapısında da yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekmek sevkiyatında kullanılan 27 araçlık kasalı kamyon filosunu sürekli yenileyen BESAŞ, 5 aracı daha yeniledi.

BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Yeni aldığımız 5 adet kamyonla birlikte araç filomuzu yenilemeye devam ediyoruz. Kamyonlarımızın kasaları hijyenik ekmek taşımaya yönelik tasarlanmıştır. Bu sayede Bursa halkına ekmeğimizi hijyenik, sağlıklı ve zamanında ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X