BESAŞ bağımlılığa karşı dikkat çekti

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi AŞ (BESAŞ), çalışanlarını bağımlılık ile mücadele konusunda bilgilendirdi.

BESAŞ bağımlılığa karşı dikkat çekti

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık salonunda, gerçekleştirilen ve Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı tarafından gerçekleştirilen eğitimde başta sigara ve tütün bağımlılığı olmak üzere, alkol ve madde bağımlılıkları hakkında bilgiler verildi. Eğitime BESAŞ çalışanlarından oluşan 200 kişi katıldı. BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, üzerinde önemle durulması gereken bağımlılık sorununun, herkesi yakından ilgilendirdiği belirtti. BESAŞ ailesi olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Aydoğan, eğitimin toplumsal açıdan önemli olduğunu vurguladı. BESAŞ’ın mesleki eğitimlerin yanı sıra çalışanlarının kişisel ve toplumsal gelişimlerine de ışık tutacak seminerler düzenlediğini anlatan Aydoğan, “Bizim için bu kurum, toplum sağlığının korunması açısından çok önemli. İnşallah bu tarz bilgilendirmeler, eğitimler, sosyal faaliyetler gibi faydalı birçok projeye Yeşilay’la birlikte, BESAŞ olarak ortaklaşa imzalar atacağız” dedi.   

Program sonunda, BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. M. Serhat Yamalı’ya hediyesini takdim ederek, teşekkür etti. Ayrıca, katılımcılara eğitimle ilgili broşürler de dağıtıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X