BESAŞ’ın yeni lezzeti ‘Hamburger Ekmeği

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi A.Ş. (BESAŞ) tarafından üretilen besleyici ve besin değerleri yüksek ‘Hamburger Ekmeği’, vatandaşların sofralarını süslemeye başladı.

BESAŞ’ın yeni lezzeti ‘Hamburger Ekmeği

İçeriğinde un, su, tuz, maya, yağ, şeker ve kalsiyum propiyonat bulunan hamburger ekmeğine, tüm BESAŞ satış noktalarından ulaşılabiliyor.

 

Günlük atıştırmalık ve öğrencilerin okulları için hazırlanan beslenmelerinde kullanılabilmesi amacıyla üretilen hamburger ekmeği, 4’lü ambalajlarda 280 gram olarak 1,25 TL’den satılıyor. BESAŞ Arge tesisleri tarafından biri 70 gram ve toplam 280 gram olarak üretilen hamburger ekmeğinin her biri 188 cal. enerji içeriyor. 5 gün boyunca tazeliğini koruyan hamburger ekmeği, çocuklar kadar annelerinin de beğenisini kazanacak.

Öğrencilerin daha iyi beslenmelerine yardımcı olacak günlük vitamin, mineral, protein ve enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak yeni bir ürün olan ekmek, gelişme çağındaki çocukların okul çatasındaki yerini alacak önemli bir besin kaynağı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Recep Altepe, yerel yönetimlerin halkın yaşamını kolaylaştırıp sağlıklı çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi. Başkan Altepe, bu anlayışla BESAŞ’ı daha da geliştirerek halkın sağlıklı besin kaynağına ulaşmalarını sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

BESAŞ’ın şu anda Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise 3. büyük fabrikası konumunda olduğunu anlatan Başkan Altepe, “BESAŞ dünya standartlarındaki teknolojisi ile Bursalılara layık oldukları ürünleri ulaştırmada öncü olmaya devam edecek. BESAŞ olarak müşteri istekleri doğrultusunda ürün çeşidini arttırmak ve iyileştirmek için sürekli çalışıyoruz. 1,25 TL’ye satılacak ama içindeki değerler açısından çok önemli besin kaynağı olan hamburger ekmeğini üretmeye başladık. Öğrencilerin bu ekmeği çantalarına koymaları sağlıklı beslenmeleri açısından yeterli olacak. Anneler de çocuklarına evde hamburger yapma imkânı sunabilecek” diye konuştu.

BESAŞ, 30 yılı aşkın zamandır Bursa halkına sağlıklı ve ekonomik ekmek ulaştırma hedefiyle çalışmalarını sürekli geliştiriyor. Son 5 yılda büyük adımlar atan BESAŞ, 4 olan ekmek çeşidini son katılan hamburger ekmeği ile 24’e çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X