BESAŞ’ta toplu sözleşme sevinci

BESAŞ ile Öz Gıda İş Sendikası arasında süren görüşmeler sonucunda 149 kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı.

BESAŞ’ta toplu sözleşme sevinci

İmzalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımıyla BESAŞ toplantı salonunda atıldı. İşçilerin de hazır bulunduğu imza törenine, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü de katıldı. Yapılan zamlar çalışanlar arasında alkışlarla karşılandı.

Sosyal haklarda yüzde 45’lere varan artışın yönetim tarafından fazla, sendika tarafından da az bulunduğunu söyleyen Başkan Altepe, aradaki dengenin sağlanması nedeniyle mutlu olduğunu kaydetti. Teferruatın değil ortak noktada buluşmanın önemli olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “İnşallah bundan sonra da burada ağız tadıyla üretimler gerçekleştiririz” dedi. 

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü de gösterilen hassasiyet nedeniyle başta Başkan Altepe olmak üzere şirket yetkililerine teşekkür etti. Sürücü, verilebilecek en iyi rakamın verildiğini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X