BESAŞ’tan ekmeğe zam var mı? Açıklama geldi…

BESAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş, artan hammadde maliyetlerine rağmen, vatandaşların BESAŞ hizmetinden kesintisiz yararlanabilmesi için ekmek fiyatlarında yıl sonuna kadar herhangi bir zam düşünmediklerini söyledi.

BESAŞ’tan ekmeğe zam var mı? Açıklama geldi…

BESAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda BESAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş ile yaptıkları istişareler sonrasında artan hammadde maliyetlere rağmen, vatandaşların BESAŞ hizmetinden kesintisiz yararlanabilmesi için ekmek fiyatlarında yıl sonuna kadar herhangi bir zam düşünmediklerini söyledi. 

Bursa’nın ekmek ihtiyacının yüzde 20’sini karşılayan BESAŞ, hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla bayilerine ‘Genel Hijyen Kuralları ve Hijyen Eğitim’ verdi. Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, eğitim çalışmaları kapsamında; bayilere hijyen hakkında uyulması gereken kurallar, hijyenin insan sağlığı ve sosyal hayattaki önemi hakkında bilgi verildi. BESAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş, bayilerin BESAŞ’ın görünen yüzü olduğunu, her bayinin raf yapısının artan ürün çeşitliliği, şirketin hedef ve maksadı doğrultusunda yenilenmesi gerektiğini söyledi. Bayilerin sorunlanın da masaya yatırıldığı toplantıda talepler dinleyerek yaşanan sıkıntıların sebepleri ve çözümleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. bilgi verdi. 
  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X