Beşiktaş Brugge’ü eleyebilir

Bir dönem Trabzonspor’u da çalıştıran Belçikalı eski futbolcu ve teknik direktör Urbain Braems, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu eşleşmesindeki rakibi Club Brugge karşısında şanslı olduğunu söyledi.

Beşiktaş Brugge’ü eleyebilir

Kariyerinde son olarak 1992’de Trabzonspor’u çalıştıran Braems, 12 Mart’ta Brugge’deki Jan Breydel Stadı’nda oynanacak ilk maç öncesinde, 1956-1957 sezonunda formasını giydiği Club Brugge takımını değerlendirdi. 

81 yaşındaki eski teknik adam, “Geçen yıl çok iyi takım olduklarını söyleyebilirim ama şu anda iyi değiller. Bu yıl ligde güçlü takımlara karşı genelde kaybettiler. Geçen hafta 1-0 kazandıkları Charleroi maçında da iyi oynamadılar. Club Brugge’le karşılaşmak için iyi bir zaman ve şu anda (Beşiktaş’tan) biraz korkuyorlar” dedi.

O maçı unutamamış!

Trabzonspor ve Türkiye’yi unutmadığını ve Türk futbolunu yakından takip ettiğini ifade eden Braems, 1992 Türkiye Kupası finalinde, deplasmanda 3-0 yenildikleri Bursaspor’u, Trabzon’da 5-1’lik skorla eledikleri maçın hayatında özel bir yeri olduğunu ve o karşılaşmanın ardından taraftarların ısrarıyla hayatında ilk kez tabancayla 5 el ateş etmek zorunda kaldığını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X