Beşiktaş liderliği Galatasaray’a kaptırdı

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılan Beşiktaş, ligin zirvesindeki yerini Galatarasay’a bıraktı.

Beşiktaş liderliği Galatasaray’a kaptırdı

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, Osmanlı Stadı’nda ağırladığı Gaziantepspor’la 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar bu skorla liderliği Galatasaray’a kaptırdı.

 

“Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Oyuncuların gayet iyi bir performans sergilediğini ifade eden Bilic, “Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz, 2 puan kaybettik ama oyuncularımın performansıyla ilgili şikayet edebilecek hiçbir nokta yok. Gayet iyi bir performans gösterdiler. Özellikle de maçın ikinci yarısında. Maçı kazanmaya yetecek kadar fırsat yakaladık. Hatta iki maçı kazanmaya yetecek kadar fırsat yakaladık ama bazı akşamlar vardır, top girmek istemez. Bu maç da bunlardan biriydi” dedi.

Ligde kalan 4 maçın tamamını kazanmaya çalışacaklarını vurgulayan Bilic, şöyle konuştu:

“Artık lider değiliz. Kalan maçları kazanmaya çalışırken de rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerimiz de maçlarını kolay kazanmıyor. Bu hafta sonu iki rakibimiz de son dakikalarda attığı gollerle kazandı. Bu da bizi iyimser kılıyor. Onların da oynayacağı zor maçlar var ve puan kaybedebilirler. Bizim bu noktada tek yapmamız gereken art arda oynayacağımız Torku Konyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarına konsantre olmak ve bu iki maçı kazanmak.”

“Bizim gücümüzde bir takıma yakışır mücadele ettik”

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise maça iyi başladıklarını ve yedikleri gole kadar rakip kaleye gitmeye çalıştıklarını söyledi. 

Beşiktaş’ın özveri ile oynadığını ifade eden Buruk, şunları kaydetti:

“Çok yetenekli oyuncuları var ve çok özveriyle oynadılar. Onları bu anlamda tebrik etmek istiyorum ama topu kalenin içine atamadılar. Son dakikada çok net pozisyonumuz vardı, bununla maçı da kazanabilirdik. Bizim gücümüzde bir takıma yakışır şekilde mücadele ettik. Bütün maçlarda bunu yapıyoruz. İyi mücadele etmemiz lazım çünkü büyük takımlarla aramızda inanılmaz kadro farkı var. Oyuncularım bugün gerçekten yürekten oynadı. 10 kişi kaldıktan sonra da iyi direndik. Beşiktaş camiası, verdiği emeğin karşılığını alamadığı için üzgün. Bunu anlayabiliyorum ama biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kalan 4 maçımızda da elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi tamamlamak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X