‘Beşiktaş maçını kazanmak için çıkacağız’

Ay, “Beşiktaş Kasımpaşa’ya yenildi. Hedefimiz ilk 5’e girmek ve Avrupa kupalarına katılmak. Vodofone Arena’ya kazanmak için gideceğiz’ dedi.

‘Beşiktaş maçını kazanmak için çıkacağız’

ERKAN SAĞLIK

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş’ı deplasmanda yenerek Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde Olay Spor’un sorularını yanıtlayan Başkan Ay, Sivasspor’u deplasmanda yenerek moral kazandıklarını belirterek, “Beşiktaş, Kasımpaşa’ya yenildi. Hedefimiz ilk 5’e girmek ve Avrupa kupalarına gitmek. Vallahi biz Vodafone Arena’ya kazanmak için gideceğiz. Bunun için uğraş veriyoruz. Dostane bir şekilde maç olmasını istiyorum. Sakatlık olmasın. Kazanan taraf Bursaspor olsun. İnşallah bunu da çocuklar gerçekleştireceklerdir. Olursa olur, olmazsa da karalar bağlayacak halimiz yok. Şuan zaten gelecek sezonun hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

ORMAN’DAN SÖZ ALDIM

Yeşil beyazlı taraftarın Vodafone Arena’da olması için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir görüşme yaptığını anlatan Başkan Ali Ay, “Fikret başkana (Başkanım biliyorsunuz ülkemizde terörizm kol geziyor. Birlik ve beraberlik için tam zamanı. Bursaspor taraftarı da stada gelsin, bu husumet bitsin) dedim. Haklı veya değil, biz ilk maçta onları almadığımız için bu sezonu bu şekilde oynamak istediler. Gelecek sezon bana söz verdiler. Beraberce konuşarak bu işin halledilmesi için karar alacağız. Ben de Bursaspor taraftarı ve başkanı olarak bu durumun biran evvel bitmesini, iki tarafın maçları izlemesini istiyorum. İnşallah bunun üstesinden geleceğiz” dedi. 

ADNAN ÖRNEK’İ DORTMUND’A GÖNDERİYORUM

Altyapı direktörlüğüne Adnan Örnek’i getirdiklerini ifade eden Başkan Ali Ay, şöyle konuştu: “Adnan Hoca’ya yarışmacı, çok iyi bir futbolcu kadrosu istediğimi söyledim. Her sene A Takıma 2-3 oyuncu kazandırmasını istedim. Altyapı Sorumlusu Ali Turan ile de görüştüm. Bundan sonra top onlarda. İnşallah görevlerini layıkıyla yaparlar. Eğer yapamazlarsa da benim affım yok. Benim ne kadar altyapıya önem verdiğimi herkes biliyor. Borussia Dortmund ile görüşüp söz aldım. Adnan Hoca’yı 1 aylığına Almanya’ya gönderiyorum. Altyapıyı inceleyecek, idarenin nasıl olduğuna bakacak ve raporunu bize sunacak. Dortmund altyapıda çok iyi.”

BUNU KONGRE ÜYELERİ İSTEDİ

Mali kongreden sonra artık eski yönetimi konuşmama kararı aldığının altını çizen Başkan Ali Ay, “Mahkeme süreci 1 hafta 10 gün içerisinde netleşecek. Eski yönetimle ilgili de artık konuşmak istemiyorum. Yargı kararını verecek. Ben kongrede de söyledim. Bursaspor başkanı ve yönetimi yargılanacak. Bende istemezdim. Maalesef Bursaspor kongre üyeleri bize bu görevi verdi. İbra etmediler. Bunun sonucunda bu yola başvurmak zorundaydık ve başvurduk” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X