Beşiktaş maçının skoru Altepe’den

Başkan Altepe, ‘Sezon başı baştan aşağıya yenilenmiş olan takımımız 5 galibiyet almasını başardı. Stadımızın skorboardında yazdığı gibi Beşiktaş’ı 2-0 yenerek üst sıralara çıkacağız’ dedi.

Beşiktaş maçının skoru Altepe’den

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın ve Türkiye’nin açılışını merakla beklediği Timsah Arena’yı bir de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte inceledik. Çok keyifli geçen ve heyecan uyandıran yeni stadyum incelemesi sonrası OLAY Spor’a gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulanan Başkan Altepe, hafta sonundaki Beşiktaş maçı için de sürpriz yaptı. 

Altepe, ‘Sezon başında sıfırdan kurulmuş bir takım olmasına rağmen gelecek adına ümit veriyor. Zaten çok yeni bir takımın 10 haftada aldığı 5 galibiyet bu gücü ortaya koyuyor. Şimdi Beşiktaş var. İnşallah o maçı kazacağız, hem de güzel bir futbol oynayarak. Skorboarda yazdığı gibi 2-0 galibiz. Ondan sonra da artık üst sıralara, yani hak ettiğimiz yerlere çıkacağız’ dedi.

BU BİR OYUN

Yıllardır süren Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginliğe de değinen Başkan Altepe, ‘Keşke Beşiktaş maçına Timsah Arena’yı yetiştirebilseydik de burada oynansaydı ama olmadı. Stadımız artık TFF’nin yapacağı elektronik işlemlerden sonra açılacak. Yıllardır iki takım taraftarı arasında yaşanan gerginlik var. Sonuç ne olursa olsun biz Bursasporluyuz. Bu farkımızı ortaya koymamız lazım. Futbolcular yeşil sahalarda savaşmıyorlar, bu bir oyun. Biz Bursa olarak tüm takımları büyük bir misafir ağırlamak istiyoruz’ diye konuştu.

YATIRIMLAR TAM GAZ

Bursa’yı spor kenti yapma yolunda çalışmalarının devam ettiğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Timsah Arena’da öyle bir sistem kurduk ki, rakip takımlar kendi otobüsleriyle stadın içine girecek ve soyunma odasına 1 dakikadan kısa bir sürede ulaşacak. Bunun dünyada örneği yok. Yaptığımız tüm projeler en son teknoloji ve kalitede olacak. Mesela önümüzdeki günlerde -Kapalı Atletizm Pisti- ve -Buz Hokeyi Sahası- projelerimizi hayata geçireceğiz. Bursa sporda Türkiye’nin 1 numarası olacak’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X