Beşiktaş Napoli sınavında

Siyah beyazlıların İtalya’daki kritik mücadelesi TSİ 21.45’te başlayacak.

Beşiktaş Napoli sınavında

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında bugün İtalya’nın Napoli takımına konuk olacak. San Paolo Stadı’nda TSİ 21.45’te oynanacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek. Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrılan siyah beyazlı ekip, ilk galibiyetini Napoli karşısında almaya çalışacak. Avrupa kupalarında evinde yaptığı son 18 maçta yenilmeyen İtalya ekibi Beşiktaş’ı mağlup etmesi durumunda 3 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyebilecek.

21.45 TivibuSpor 2/Canlı

Gökhan İnler için duygusal maç

Beşiktaş’ın bu akşam İtalya’nın Napoli takımıyla yapacağı karşılaşma, siyah beyazlı futbolcu Gökhan İnler için ayrı bir önem taşıyor. İtalya’da 8 yıl forma giyen ve bunun 4 sezonunu Napoli’de geçiren tecrübeli futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde yarın eski takımına karşı mücadele verecek.  Gökhan İnler, ligde 118 kez giydiği ve takım kaptanlığı yaptığı Napoli’de 13 Şampiyonlar Ligi, 20’de Avrupa Ligi maçına çıktı.

 

B GRUBU PUAN DURUMU

TAKIMLAR    O    G    B    M    A    Y    P

Napoli    2    2    0    0    6    3    6

Beşiktaş    2    0    2    0    2    2    2

D. Kiev    2    0    1    1    2    3    1

Benfica    2    0    1    1    3    5    1

 

DİĞER MAÇ

21.45 Dinamo Kiev-Benfica

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X