Beşiktaş taraftarına ‘drone’ ile arama

Bu akşam oynanacak olan Bursaspor – Beşiktaş karşılaşması öncesi, Bursa’ya hareket eden Beşiktaşlı taraftarlar çevik kuvvet ve jandarma ekipleri tarafından üst aramasından geçirildi.

Beşiktaş taraftarına ‘drone’ ile arama

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Bu akşam saat 20.00’da Timsah Arena’da oynanacak Bursaspor – Beşiktaş karşılaşması öncesi, 40 otobüslük konvoy ile Bursa’ya hareket eden Beşiktaş taraftarları, İzmir otoyolu Bursa kuzey gişelerinde  çevik kuvvet ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu.

Otobüslerden indirilen tataftarların tek tek üst araması gerçekleştirildi. Otobüslerin ve taraftarların arama işlemi bittikten sonra konvoyun Bursa’ya girişine izin verildi.

JANDARMA DRONE İLE ARADI

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen arama işlemlerinde Jandarma ekipleri, iki adet drone ile birlikte, havadan da kontrol sağladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Arama işlemleri bittikten sonra, taraftarlar otobüslere bindirilerek direkt Timsah Arena’ya götürüldü.

SOPA,EKMEK BIÇAĞI VE ÇAKI

Otobüslerin bagajlarında yapılan aramada sopa, ekmek bıçağı, demir çubuk, çakı ve meşalelere el konuldu. Güvenlik görevlileri alkollü olduğunu tesbit ettikleri taraftarları kafileden çıkardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X