Beşiktaş ve Fener’de oynamam!

Atletico Madrid formasını giyen Milli oyuncu Arda Turan, Türkiye geri dönmesi halinde sadece Galatasaray forması giyeceğini söyledi.

Beşiktaş ve Fener’de oynamam!

Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Arda Turan, yılbaşı tatili için geldiği Türkiye’de önemli açıklamalarda bulundu. Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, ‘Allah bana dönmeyi nasip ederse sadece Galatasaray’da oynarım. Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye büyük saygı duyuyorum ama Galatasaray olmazsa Avrupa’da başka takımda oynarım’ dedi.

İyi yönlendirilmeliler!

Türkiye’den Avrupa’da oynayabilecek sevide oyuncularında çok olduğunu söyleyen Arda Turan, ‘Gökhan Gönül, Caner, Selçuk ve Burak yüzde yüz oynayacak seviyedeler. Burak, doğru tamamlayıcı bir oyuncu. Atınç’ı çok beğeniyorum, ayağını çok iyi kullanıyor. Gökhan Töre’yi çok seviyorum. Ama Gökhan Töre bire birlerde daha az top kaybetmeli ve daha iyi yönlendirilmeli’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X