Beşiktaş’ın Sergen Yalçın’a yaptığı son teklif!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile henüz sözleşme imzalamadı. Siyah beyazlılarda Sergen Yalçın’ın durumuyla ilgili belirsizlik sürerken genç teknik adama teklif edilen son sözleşme detayı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Sergen Yalçın’a yaptığı son teklif!

Beşiktaş yönetimi ile Sergen Yalçın arasında geçen sözleşme pazarlığının detayları ortaya çıktı.
Yönetimle başarılı çalıştırıcının arasında sorun olduğu iddia edilirken son görüşmede konuşulan rakamlar da netleşti.

‘AHMET NUR ÇEBİ İLE GÖRÜŞTÜM…’

“Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Çebi, ‘Sergen Yalçın muazzam bir başarıya imza attı. Ben kendisiyle çalışmak istiyorum. Hocamı, kimsenin yıpratmasını istemiyorum. O, bizim mücevherimiz. Özel bir zeka’ dedi. Adnan Dalgakıran ile de konuştum. Söylediği şu, ‘Hep berabere gidilecek, bu iş halledilecek’ dedi.”

SERGEN YALÇIN İÇİN SON TEKLİF

“Sergen Yalçın için son teklif şöyle, bunu onaylattım. 20 milyon TL garanti, 10 milyon TL lig şampiyonluğu primi, Şampiyonlar Ligi’nde 5 puan alınırsa 5 milyon TL. Beşiktaş’ın toplam teklifi 35 milyon TL. Sergen Yalçın, bir kısmını daha garanti ücret olarak almak istiyor. Tüm olay bundan ibaret.”

RESMİ İMZA SONRASI TRANSFER

Beşiktaş yönetimi ile Sergen Yalçın’ın ilerleyen günlerde bir araya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İmzaların atılmasıyla birlikte transfer çalışmalarının da hızlanması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X