Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Beşiktaşlı oyuncunun menajeri gözaltına alınmıştı! İşte verilen karar…

Dün akşam oynana Beşiktaş – Fatih Karagümrük maçı sonrası çıkan olaylarda gözaltına alınan yıldız futbolcu Rachid Ghezzal’ın menajeri Hakan Korkmaz ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Korkmaz ifadesinde, Karagümrüklü futbolcu Alassane Ndao ile itiş kakış yaşadıklarını söyleyerek herhangi bir saldırısı olmadığını söyledi.

Dün akşam oynana Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı sonrası çıkan

Beşiktaş’ın Süper Lig’in 41. haftasında Beşiktaş’ın Fatih Karagümrük’e 2-1 kaybettiği maç sonrasında, Vodafone Park koridorlarında iki kulübün oyuncuları ve görevlileri arasında gergin anlar yaşandı.

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal’ın menajeri Hakan Korkmaz ve Karagümrük’ün Senegalli futbolcusu Alassane Ndao, takım otobüslerinin bulunduğu alanda karşı karşıya geldi. İddiaya göre ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası menajer Hakan Korkmaz İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Korkmaz verdiği ifadede, Alassane Ndao ile karşı karşıya geldiklerinde itiş kakış yaşadıklarını ve kargaşa ortamı olduğunu söyleyerek, “Saldırmadım. Saldırı yok” dedi. Hakan Korkmaz ifadesinin ardından savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Kulübü Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Cihan Kamer, sarı-lacivertli futbol
Sıradaki Haber Fenerbahçe’de 4. İsmail Kartal dönemi