Beşiktaş’ta ‘evet’ çadırına saldırı

Beşiktaş meydanındaki çadıra gelen üç kişi, masa ve sandalyeleri devirerek kaçtı. Saadet Partisi ise, İstanbul İl Başkanlığı’nın bulunduğu iş merkezine asılan pankarta izin vermedi.

Beşiktaş’ta ‘evet’ çadırına saldırı

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, İstanbul Beşiktaş’taki ‘evet’ çadırına saldırı yapıldı. Ak Parti’nin Beşiktaş Meydanı’na kurduğu çadıra gelen üç kişi, masa ve sandalyeleri devirerek  broşürleri etrafa saçtı. Çadıra da zarar veren grup, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Polis saldırganları arıyor.

Dün akşam saatlerinde bir başka gelişme deZeytinburnu’nda yaşandı.İhlas Haber Ajansı,Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın bulunduğu iş merkezine akşam saatlerinde vinç yardımıyla ‘evet’ pankartı asılmak istendiğini bildiriyor. Pankartın asıldığını gören Saadet Partisi üyeleri, duruma müdahale ederek vinç görevlisinden işlemi durdurmasını istedi. Tepki üzerine vinç görevlisi asılı olan ‘evet’ pankartını indirdi. Pankartın indirilme anı, bir cep telefonu tarafından kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X