Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Beşir Atalay’ın eşi yoğun bakımda!

Beşir Atalay’ın eşi Yıldız Atalay’ın yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı. Haberi ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin duyurdu.

Beşir Atalay'ın eşi Yıldız Atalay'ın yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, seçimin değerlendirildiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşir Atalay’ın eşi Yıldız Atalay’ın yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı. Haberi ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin duyurdu.

Şahin yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Aslında biliyorsunuz bizim parti sözcümüz Sayın Beşir Atalaydı. Allah şifa versin eşi yoğun bakımda, hastanede. Ben de biraz sonra ziyaret edeceğim. O bakımdan bu açıklamayı onun yerine ben yaptım” ifadelerini kullandı.

Sare Davutoğlu’ndan “geçmiş olsun” ziyareti  

   

Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’ın eşini, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’ın eşini, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

      

Alınan bilgiye göre, Sare Davutoğlu, Atalay’ın eşi Yıldız Atalay’ı, tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Hastanesinde ziyarete giderek doktorlardan bilgi aldı.Davutoğlu’nun “geçmiş olsun” ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

      

Ayrıntılar geliyor…


Avatar Seç KAPAT
Kocaeli’de D-130 Karayolu’nun trafik yükünü omuzlayacak projede sona yaklaşılıyor. Yaklaşık
Sıradaki Haber Dünya rekorlu dev projede sona doğru