BESK tutulmuyor 70-20

Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Bedensel Engelli Basketbol Bölgesel Ligi’nde fırtına gibi eserken, İzmir BESK’i farklı mağlup etti.

BESK tutulmuyor 70-20

RECAİ UYSAL

Bedensel Engelli Basketbol Bölgesel Ligi’nde play-off’u garantileyen Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde İzmir Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 70-20 mağlup etti.

Çekirge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, ilk çeyreği 11-6 önde tamamladı. İkinci çeyrekte rakibine sadece 2 sayı şansı tanıyan yeşil beyazlılar, ilkyarıyı da 28-8 üstün tamamladı.

ÜST ÜSTE 4. ZAFER

İkinci yarıda da etkili savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Bursa BESK, üçüncü periyodu 54-12 önde tamamlamayı başardı. Hücumda oldukça istekli gözüken Bursa ekibi, farkı iyice açarken, karşılaşmadan 70-20 galip ayrıldı. Play-off daha önce garantileyen yeşil beyazlılar, böylece 12. maçında 10 olmak üzere üst üste 4. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X