Best Model`in Bursalı şampiyonu

Bu yıl 70 ülkeden adayın katılımıyla düzenlenen Best Model Of The World yarışmasının birincisi Türkiye adına yarışan Bursalı Caner Tanrıverdi oldu.

Best Model`in Bursalı şampiyonu
KIVANÇ VE KENAN’I ÖRNEK ALIYOR
 
Erkan Özerman tarafından organize edilen 27. Best Model Of The World yarışması, önceki akşam İstanbul’da yapıldı. Ünlü isimlerin jüri üyeliği yaptığı gecede Erkekler kategorisinde birinciliği Türkiye’yi temsil eden Bursalı model Caner Tanrıverdi kazandı. Tanrıverdi, “Üç yıldır oyunculuk ve modellik yapıyorum. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı olmak istiyorum. Ama benim de kendime göre bir tarzım olmalı’ dedi.
 
ÖZERMAN’A 55. YIL ONURU
 
Yarışmada kızlarda birinciliği Angola’dan Ema Diego elde ederken, ikinciliği ise Belçika’dan Sebastian Maenes ve Türkiye’den Cansu Melis Karakuş kazandı. Organizasyonun mimarı olan Erkan Özerman, gecede aynı zamanda 55. yılını da kutladı. Sürpriz yaparak geceye katılan Ajda Pekkan, yakın dostu Özerman’a 55. yıl madalyasını taktı.
 
Jüride yer alan Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Bülent Cihantimur da kazananları kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X