Beton blok yola devrildi

İstanbul Topkapı alt geçitinin yan duvarlarındaki beton blok henüz bilinmeyen bir nedenle yola devrildi. Seyir halindeki iki araç kaza yaptı.

Beton blok yola devrildi

Olay, Topkapı alt geçiti Onuncu Yıl Caddesi’nde saat 04.30 sıralarında meydana geldi.

 

Topkapı Kavşağı alt geçidindeki beton blok yola devrildi. Devrilen bloğu farkeden bir servis minibüsünün şoförü son anda aracını durdurarak beton bloğa çarpmaktan kurtuldu. Ancak arkadan gelen Nurullah Asna, kullandığı 34 AV 0156 plakalı aracıyla minibüse arkadan çarptı. Sürücüler durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen trafik polisleri zabıtadan ve karayolları ekiplerinden yardım istedi. Karayolu ekipleri beton bloğu vinç yardımıyla devrildiği yerden kaldırılarak yolda temizle çalışması yaptı.

 

DUVAR YIKILMIŞ

 

Nurullah Asna, “Biz arabada dört kişiydik. Bu duvar yıkılmış, bir taksi son anda kıl payı kurtulmuş. Biz de dönerken duran servis minübüsene çarptık.  Biz burada kusursuz ve hatasısız. Duvarla bitişiktik yani servis olmasa bile çarpıyorduk” dedi.

 

4 YIL ÖNCE DE BENZER BİR KAZA YAŞANMIŞTI

 

Aynı yerde 2012 yılının nisan ayında da benzer bir kaza yaşanmıştı. Topkapı altgeçitinde beton blok bir aracın üzerine düşmüş, kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Polis ekipleri kaza yapan aracı çekici yardımıyla kaldırarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X