Beyaz ile Hadise’nin 10 yıl önceki hali ağızları açık bıraktı

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ile Hadise’nin, 10 yıl önce Beyaz Show’da çekilen fotoğraf karesi ekranlara geldi. Ekrana gelen fotoğraf, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Beyaz ile Hadise’nin 10 yıl önceki hali ağızları açık bıraktı

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeleri Beyazıt Öztürk ile Hadise’nin 10 yıl önce çekilen Beyaz Show’daki fotoğraf karesi ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicileri hayretler içerinde bıraktı.

EUROVİSİON’A GİTMEDEN ÖNCEKİ HALİMİZ

O Ses Türkiye yarışmasında Beyazıt Öztürk ile Hadise’nin 10 yıl önceki fotoğrafı kahkaha tufanına sebep oldu. Hadise, ortaya çıkardığı fotoğraf karesinin hikayesinin, “Geçen gün sosyal medyada bu fotoğraf karesini gördüm ve programa ilettim. Beyaz ile benim Eurovision’a gitmeden önceki halimiz. Bu montaj çok hoşuma gitmişti.” ifadeleriyle anlattı. Beyazıt Öztürk ise fotoğraf karesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, “O zaman daha iyiymişiz.” yorumunu yaptı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X