Beyaz itiraflar

Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan’ın TV programına katılan Beyaz, evlenmeyi kendisinin de istediğini ancak tüm denemelerine rağmen sonuca ulaşamadığını söyledi.

Beyaz itiraflar

YETER Kİ ANNEM ÜZÜLMESİN

Şovmen Beyaz, Sinan Akçıl ve Ajda Pekkan’ın konuğu oldu. Hayatta karar alırken, ‘Anneme ayıp olur mu, yeter ki annem üzülmesin’ diye düşündüğünü anlatan Beyaz, özel hayatında aradığı mutluluğu bulamamasını da değerlendirdi. Evlenmeyi kendisinin de istediğini itiraf eden ünlü şovmen, ‘Bir ses geldi, bir tık bir şey oldu ama devamı gelmedi. Anneler benim evlenmemi istiyor. Şu ana kadar 3 sevgilimi annemle tanıştırdım ama kısmet değilmiş’ dedi.

DUŞAKABİN İSTEYEN BİLE OLDU

20 yıllık ekran serüveninde yaşadığı ilginç diyalogları da anlatan Beyaz, başta Tarkan olmak üzere davet ettiği halde gelmeyen ünlülere kırgın olmadığını söyledi. Gelen konukların zaman zaman ilginç istekleriyle de karşılaşan Beyaz, ‘Mesela bir konuğum kulise duşakabin istemişti’ dedi. Öte yandan Ajda Pekkan da kendisine iltifat eden Beyaz’a karşı, ‘Ben de hep bir deri bir kemik olmak istedim ama olamadım, balık etliyim’ diye konuştu.

EŞİM VİCDANLI OLMALI

Beyaz, ‘Nasıl bir kadın seni etkileyebilir?’ sorusuna, ‘Eşimin vicdanlı ve merhametli olması önemli. Ayrıca bakışının anlamlı, güzel bakması ve entellektüel olması da önemli’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X