Beyaz melek ‘Hayır’ için döndü

Kansersiz Yaşam Derneği’nin geleneksel balosuna Amerika’dan özel olarak gelerek destek veren Serenay Sarıkaya, beyaz şık kıyafetiyle organizasyona damga vurdu.

Beyaz melek ‘Hayır’ için döndü

ÜNLÜ İSİMLERDEN BÜYÜK İLGİ

Bu yıl Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü yararına düzenlenen geceye ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Davetin en özel konuklarından birisi ise güzel oyuncu Serenay Sarıkaya oldu. Çekimleri Mudanya’da yapılan ‘İkimizin Yerine’ filmini bitirdikten sonra sevgilisi Kerem Bursin’le Amerika’ya tatile giden Sarıkaya, organizasyona destek olmak için kısa süreliğine Türkiye’ye geldi. Oyuncu, Hakan Yıldırım imzalı bol dekolteli kıyafetiyle göz kamaştırdı.

ODANIN ADI ‘KİRALIK AŞK’ OLACAK

Serdar Ortaç ve Mustafa Ceceli’nin aynı sahneyi paylaştığı gecede konuşan aynı zamanda ‘Kansersiz Yaşam Derneği İyi Niyet Elçisi’ oyuncu Barış Arduç, hastanede yapılacak odalardan birine ‘Kiralık Aşk’ adının verileceğini söyledi. Kuzeninin de kanser olduğunu hatırlatan Arduç’un yanı sıra babasını aynı hastalıktan kaybeden Necip Memili de bu tür çalışmalara destek olmaya çalıştığını anlattı. Kansersiz Yaşam Derneği üyeleri ise, başta ünlüler olmak üzere destek verenlere teşekkür etti.

Sosyal medyayı karıştırdı

Serenay Sarıkaya, gece için tercih ettiği kıyafetiyle yansıyan bir fotoğrafını Instagram hesabından  paylaştı. Sarıkaya’nın görüntüsü 117 bin beğeni ve 2 bin 400 yorum aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X