Beyaz saçlı prens!

Balıkesirspor’u Süper Lig’e taşıyan Bursalı teknik direktör İsmail Ertekin, Bandırmaspor’u da PTT 1.Lig’e sırtlama başarısı gösterdi.

Beyaz saçlı prens!

Balıkesir takımlarının “şampiyon” apoletli teknik direktörü İsmail Ertekin, Balıkesirspor’un ardından Bandırmaspor’da da çalıştırdığı takımı bir üst lige çıkarma başarısını gösterdi. Balıkesirspor’u önce PTT 1. Lig’e, ardından Spor Toto Süper Lig’e çıkaran Ertekin, 2015-2016 sezonunun 22. haftasında göreve geldiği Bandırmaspor’u da Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Lig’e taşıdı.

ZORU BAŞARDILAR

Ertekin yönetimindeki Bandırmaspor, 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alarak ligi 60 puanla 3. sırada tamamlayarak play-off’larda mücadele hakkı elde etti. Çeyrek finalde Hacettepe ile eşleşen bordo beyazlılar, ilk maçta 1-0 yenildiği rakibini rövanşta 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde İstanbulspor ile karşılaşan Bandırmaspor, sahasında 1-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 üstünlük sağlayarak finale çıktı.

MUTLULUK DUYUYOR

İsmail Ertekin yönetimindeki Bandırmaspor, Kayseri’de Gümüşhanespor ile final maçında karşılaştı. Rakibini 2-0 yenen Bandırmaspor, PTT 1. Lig’e yükselen taraf oldu. Balıkesir’de “beyaz saçlı prens” olarak anılan Ertekin, Bandırmaspor ile arzuladıkları başarıyı yakaladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

DOĞRULARI YAPIYORUZ

Doğruları yaparak başarıya ulaştıklarını vurgulayan Ertekin, “Gemiyi limana yanaştıran kaptan başarılıdır. Biz de Bandırmaspor’u hedefe ulaştırdığımıza, arzulanan limana yanaştırdığımıza göre başarılıyız. İnşallah doğruları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X