Beyaz Show’un yeni kanallı belli oldu! İşte o iddia…

Herkes Beyaz Show’un gelecek sezon hangi kanalda yer alacağını merak ediyordu. Beyazıt Öztürk’ün hangi kanalda olacağını dair iddia Adolftay’dan geldi.

Beyaz Show’un yeni kanallı belli oldu! İşte o iddia…

1996 yılından beri Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Beyaz Show, ani bir karar ile yayından kaldırılmış, Türkiye bir devrin bitişine şahit olmuştu. Beyaz Show’un bitmesinin ardından, Beyazıt Öztürk’ün akıbetinin ne olacağı merak ediliyordu. Beyazıt Öztürk gelecek sezon hangi kanalda olacak? İşte iddialar.

Doğan Medya Grubu’nun, Demirören Grubu’na satılmasının ardından büyük bir revizyonun düğmesine basıldı. Birçok dizi bitirildi ve bitirilmeye devam edecek. Yeni yönetimin revizyon kararlarından nasibini alanlardan biri Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show oldu. Mustafa Doğan’ın iddialarına göre, kanal önce Beyazıt Öztürk’e başka bir program yapması için teklif götürmüş ancak bunun ne anlama geldiğini bilen Beyazıt Öztürk teklifi reddetmiş. Beyazıt Öztürk’ün 1 yıl kadar ara vermek istediğini söylemişti Mustafa Doğan.

KANAL D’DEN İLK AÇIKLAMA; Beyaz Show hakkında Kanal D’den ilk açıklama geldi ‘Kanal D, UçanKuş’a yaptığı resmi açıklamasında Beyazıt Öztürk ‘ün Kanal D ‘den ayrıldığı haberlerini resmen yalanladı. Yapılan açıklamada konu hakkında şunlar söylendi: “Son günlerde Beyazıt Öztürk ‘ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir” denilmişti.

beyy.jpg

Beyazıt Öztürk’ün Fox TV ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. İddialara göre Kanal D’nin yönetiminin değiştiği günlerde Beyazıt Öztürk’e Fox TV Yönetimi tarafından teklif götürüldü. Ve görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Hatta iddiaların devamında Beyazıt Öztürk’ün gelecek sezon Fox TV ekranlarında olacağının yanı sıra, dünyaca ünlü isimlerinde programına konuk olacağı söyleniyor. 

dfh-001.jpg

Mesut Yar ise konu hakkında köşesinde şunları yazdı ”Ara verdiği dönemlerde ve yaz sezonunda Beyazıt Öztürk yurt dışı turneleri yapardı. Anladığım kadarıyla turneler son hız devam edecek… Şimdilik New York’ta enerji toplayan Beyaz, şovuyla anılan birkaç isimle birlikte yarı müzikal yarı da talk şov niteliğindeki gösterisini dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türklerle buluşturacak… 

Kanal D, ekran klasiklerinden sayılan “Beyaz Show”u sonlandırma kararı almıştı. Akabinde Beyaz’ın görüşmeleri de başladı. Taraflar reddedecek ama bir ulusal kanalla yapılan görüşme mevcut. Ne yazık ki sonuç alınamamış… Sonrası mı? Sırada yine ulusal ve eğlence ağırlıklı iki kanal var. Onlarla el sıkışılırsa Beyaz çok değil birkaç ay sonra yine ekranda!’

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X