Beyaz’ı ben evlendireceğim

Uğur Aslan’la sunduğu evlilik programının yeni sezon tanıtımında kameraların karşısına geçen Seda Sayan, başta Beyazıt Öztürk olmak üzere bir çok ünlü ismi evlendirmek istediğini söyledi.

Beyaz’ı ben evlendireceğim

SIRADA ALİŞAN’LA SEREN VAR…

‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programına yeni televizyon kanalında devam eden Seda Sayan, partneri Uğur Aslan’la kameraların karşısına geçti.


Geçen sezon 25 kişiyi evlendirdiklerini belirten Sayan, ”En başta müzmin bekarımız Beyazıt Öztürk’ü evlendirmek istiyorum. Ama buraya gelip o koltuğa oturması lazım. Onun dışında Seren Serengil, Alişan gibi birçok isim var. Liste kalabalık…” dedi. Sayan, programda giydiği kıyafetleri yeni evlenecek, nişanlanacak çiftlere hediye ettiğini söyledi. 

HERKES KENDİ RISKINI YER

Geçen sezon başka bir kanalda kendisi gibi izdivaç programı yapan Zuhal Topal’la adeta kanlı bıçaklı olan Seda Sayan, artık kimseyle polemiğe girmek istemediğini belirtti. Özellikle Esra Erol’dan da övgü dolu sözlerle bahseden Sayan, ”Herkes kalbinin ekmeğini yer, bizim kimseyle işimiz yok. 26 yılı geride bıraktım ekranlarda. Başkalarıyla ne uğraşırım, ne de uğraşılsın isterim. Herkes rızkını yer bu piyasada” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X