Beyazıt Mahallesi huzura kavuştu

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Beyazıt Mahallesi Muhtarı Süleyman Atış, uyuşturucu ile mücadele konusunda Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret edip, teşekkür etti.

Beyazıt Mahallesi huzura kavuştu

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Beyazıt Mahallesi Muhtarı Süleyman Atış, azalar ve mahalle sakinleri ile birlikte Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Muhtar Atış, Bursa genelindeki uyuşturucu ile mücadele konusunda Selami Yıldız’a teşekkür etti. Atış, yapılan çalışmalarla Beyazıt Mahallesi’nde huzur ortamının hakim olduğunu ifade etti.

Uyuşturucu ile mücadelenin terör ile mücadele kadar önemli olduğunu belirten Yıldız da, çalışmaların vatandaşların desteğiyle yoğun bir şekilde süreceğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Muhtarı Süleyman Atış, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (YILMEK) tarafından hazırlanan el yapımı tespih hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X