‘Beyonce’dan neyim eksik’

Beyonce’un klibini izleyen küçük kızının kendisinin neden ünlü yıldız gibi olmadığını sorması üzerine bıçak altına yatmaya karar veren Aslızen, tüp mide ameliyatıyla tam 30 kilo zayıfladı.

‘Beyonce’dan neyim eksik’

KIZIMA KARŞI UTANDIM

Tam 30 kilo vererek gündem yaratan ünlü popçu Aslızen, inanılmaz değişiminin perde arkasını Olay Çekirge’ye anlattı. Tüp mide operasyonuyla 96 kilodan 66 kiloya inen Aslızen, ‘Bir gün kızımla Beyonce’un klibini izlerken, bana anne sen neden böyle mayolu klipler çekmiyorsun diye sordu. O an çok utandım ve benim Beyonce’dan neyim eksik deyip bu operasyonu geçirmeye karar verdim’ dedi.

SAHNE ŞOV İŞİDİR

Geçirdiği operasyonun ardından çıkardığı yeni single’ı ‘Berdush’ için de kariyerinin ilk mayolu pozlarını veren Aslızen, son dönemde kliplerin etorik hali egeldiğini iddia ederek gündem yaratan Niran Ünsal’a da gönderme yaptı. Müzik ve sahnenin görsel bir şov olduğunu belirten Aslızen, ‘Doğru olmayan bu klipleri çocuklara izlettirmek. Ben kızıma Pepee’yi izletiyorum. Klipleri eleştirenler de öyle yapsın’ dedi. 

Aslızen, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X