Bia Bursa’ya ayak bastı

26 yaşındaki Belçikalı yıldızın Bursaspor forması giymesi an meselesi.

Bia Bursa’ya ayak bastı

Standard Liege’li Geoffrey Bia menajerleriyle birlikte dün Özlüce Tesisleri’ne geldi. Yıldız oyuncuyla yapılan uzun görüşmeler sonrasında anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

 

Kaptan Volkan Şen’in kadro dışı kalmasından sonra kanat oyuncusu arayışları konusunda transfere hız veren Bursaspor, Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da kadrosunda görmek istediği Belçika’nın Standart Liege takımında oynayan Geoffrey Mujangi Bia’yı Bursa’ya getirdi. Bir gün gecikmeli dün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’ne gelen yıldız oyuncuyu sadece OLAY Spor görüntüledi.

TESİSLERE GELDİ

Tesislere 2 araba ve 5 kişilik menajer ve tercümanla gelen yıldız oyuncu kulüp binasında Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile görüştü. Kulüp binasını gezen ve Bursaspor’un antrenmanını takip eden Bia’nın, Ertuğrul Sağlam’la da buluştuğu gelen haberler arasında. Yeşil beyazlıların Bia ile yapılan uzun görüşmeler neticesinde ön protokol imzaladığı öğrenildi.

BONSERVİSİ İNECEK

Standart Liege’in kadro dışı bıraktığı yıldız kanat oyuncusunun önünde tek engel ise bonservisi kaldı. Standart Liege Kulübü geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen yıldız oyuncusu için 2 milyon Euro bonservis ücreti istediği gelen haberler arasında. Bursaspor yönetiminin ise bu rakamı kesinlikle vermeye yanaşmadığı 500 bin Euro’nun üzerine çıkmamayı planladığı ifade edildi. Her iki kanatta oynayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 34 maçta 14 gol attı.

YÜZÜNÜ SAKLADI

Bir gün gecikmeli dün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’ne menajerleriyle birlikte gelen Belçikalı yıldız oyuncu görüntü alınmasını engellemek için arabanın içinde saklanmayı tercih etti. 3 valizle Bursa’ya geldiği görülen Geoffrey Mujangi Bia, hızlı bir şekilde tesis binasına girdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X