Biber gazları havada uçuştu

Bursaspor’u taşıyan otobüs stada 200 metre kala taşlandı.

Biber gazları havada uçuştu

Emniyet güçleri biber gazlarıyla taraftara müdahale etti. Yeşil beyazlılar yarım saat bekletildikten sonra stadyuma alındı. 

Ali Turan atkıyı açtı

Bursaspor altyapı sorumlusu Ali Turan Vodafone Arena’da yeşil beyazlı atkıyı açtı. Turan‘ın yanındaki yedek yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş atkıyı açan bir diğer isim oldu. 

Altepe üzüntülü ayrıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Alteye karşılaşmayı Vali Münir Karaloğlu ile birlikte izledi. Karaloğlu ve Altepe 3-2’lik mağlubiyet sonrasında stattan üzgün ayrıldılar. 

Kızıl takipte

Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl dünkü mücadeleyi kardeşi Ömer Kızıl ile birlikte izledi. Kızıl kardeşler maçı protokol tribünde takip ettiler. 

 

Açılışa yoğun ilgi

 

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena dün tıklım tıklım doluydu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyah beyazlı takımın eski teknik adamlarından Gordon Milne, Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan Ertuğrul Sağlam tribündeydi. Siyah beyazlı taraftarlar Sağlam’a maç öncesi büyük sevgi gösterilerinde bulunurken, tecrübeli teknik adam da buna karşılık verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X