Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Hikmet Şahin Kültür Parkına giden bir genç, çıkan kavgada bıçakla ağır yaralandı. Gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, dün arkadaşları ile birlikte gezmek için Kültür Parkı’na giden 24 yaşındaki Emre Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle ismi öğrenilemeyen bir kişiyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, genç yanında bulunan bıçağı çıkartarak Emre Ö.’ye saldırdı. Sağ bacağına isabet eden üç bıçak darbesi ile yaralanan Emre Ö., kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay arkadaşları tarafından emniyet ve sağlık ekiplerine bildirildi. 

Haber verilmesi üzerine belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen yaralının yoğun kan kaybı yaşadığı belirlendi. Emre Ö., ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı.

Olay yerinde gerekli inceleme ve soruşturmayı yapan emniyet ekipleri, bıçaklı şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X