Bigaspor Kulüp Başkanı Durak Çanakkale Dardanelspor Kulübünü Ziyaret Etti

Bigaspor Kulüp Başkanı Mustafa Durak Çanakkale Dardanelspor Kulübünü ziyaret etti ederek yeni sezonda başarılar diledi. Bigaspor’un yeni başkanı M…

Bigaspor Kulüp Başkanı Durak Çanakkale Dardanelspor Kulübünü Ziyaret Etti

Bigaspor Kulüp Başkanı Mustafa Durak Çanakkale Dardanelspor Kulübünü ziyaret etti ederek yeni sezonda başarılar diledi. Bigaspor’un yeni başkanı Mustafa Durak ve kulüp müdürü Semih Özmucur kırmızı-beyazlı kulübü ziyaret ederek yeni sezonda başarılar dilediler. Çanakkale Dardanelspor genel menajeri Serkan Reçber ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ Çanakkale Dardanelspor olarak kentin profosyonel takımı olarak kentim tüm kulüplerini kucaklamak istiyoruz. Bigaspor’un gerek camia gerekse taraftar potansiyeli olarak önemli bir yer teşkil ediyor. Bigaspor kulübü ile birlikte önemli projelere imza atacaklardır” dedi. Bigaspor kulüp başkanı Mustafa Durak ise , “Bigaspor olarak her zaman Çanakkale Dardanelspor ile iyi ilişkiler içinde olduk. Kırmızı-beyazlı kulübün kentin abisi durumunda . Bugünde yaptıkları ziyaret sonrasında bunu gördük” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Çanakkale Dardanelspor genel menajeri Serkan Reçber Bigaspor kulüp Başkanı Mustafa Durak’a günün anısına Çanakkale Dardanelspor forması armağan etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X