BİHMED’de Kadir Oruç dönemi

Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHMED) Yönetim Kurulu Başkanlığına Kadir Oruç seçildi.

BİHMED’de Kadir Oruç dönemi

BİHMED’in Genel Kuruluna tek listeyle giren Kadir Oruç, oyların hepsini alarak Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı’nın ardından konuşan Oruç, “Tüzüğümüzde yapmış olduğumuz değişiklik ile yönetim kurulu sayımızı artırarak zenginleştirdik. Camiamızın ihtiyaç ve taleplerini bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her ortamda ve platformda takipçisi olacağız. Bu süreçte benimle beraber yürüyecek olan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BİHMED’de bugüne kadar başkanlık yapan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Oruç, “Bugüne kadar derneğimizde başkanlık yapan tüm başkan ve yönetim kurullarında görev yapmış olan gönül dostlarıma şükranlarımı sunarım. Görevi kendisinden devraldığım Halil Eldemir kardeşime bundan sonraki siyası yaşamında milletimize hayırlı hizmetler yapmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Camia olarak kendisini her zaman hayırla yâd edeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

BİHMED’in yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

“Kadir Oruç, Mürsel Durmaz, Muhammet Yavuz Ünlü, Mutlu Keskin, Osman Nuri Koçdemir, Ali Ömeroğlu, Bekir Arslan, Yunus Şahin, Ekrem Özcan, Hasan Parlak, Furkan Banaz, Şemsettin Çoban, Oğuzhan Canbey, Selçuk Söyler, Abdüssamet Bilik, Ahmet Kahraman, Mustafa Saygılan, Muhiddin Bilici, Mustafa Serdar, Tuncay Birinci, Sezai Din, Yasin Yıldırım, Murat Yurtsever, Adem Apak, Mustafa Yavuz, Coşkun Erkuvan, Davut Gürkan, İbrahim Güney, Halil Eldemir, Ahmet Alıner, Erim Güneş ve Hasan Vanlıoğlu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X