Bikinisiyle yemek yaptı! Eleştiri yağdı

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kızı Melisa ile doğanın içinde yeni bir eve taşınan Subaşı bikinili şekilde mutfakta yemek yaptığı eski fotoğrafı paylaştı ve gündem oldu.

Bikinisiyle yemek yaptı! Eleştiri yağdı

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Silivri Adliyesi’ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı. Ayrılıktan sonra Subaşı, Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kızı Melisa ile doğanın içinde yeni bir eve taşınan Subaşı, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni evinde çekilen karesini, “Yeni ev, yeni başlangıçlar… Her beğeniyi bir ‘Hayırlı olsun’ olarak anlıyorum, herkese teşekkürler” notuyla yayınlayan Subaşı’nın paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı.
 

Capture
 

O karenin ardından ise Subaşı’nın mutfak paylaşımı sosyal medyayı salladı. Subaşı bikinili haliyle mutfakta yemek yaparken paylaştığı pozuyla eleştiri topladı. Subaşı’nın bu haliyle yemek yapması gündemde yerini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X